"Er der pool?"

Spørgsmålet er afgørende, for det er næsten et must, især for børnefamilier, at der er mulighed for at lege i vand, når ferien eller weekenden skal tilbringes i sommerhus eller ferielejlighed.

Men desværre passer en pool ikke sig selv.  Det ved alle, som ejer et sommerhus, hotel eller en campingplads med svømmebassin. Lige så dejlig poolen er at bade i, lige så bøvlet kan det forekomme at vedligeholde den.

  • Vandet i poolen skal have den rette temperatur. Det skal være rent og sikkert at bade i. Derfor skal der tilsættes præcis den rette mængde kemikalier og løbende måles efter, om vandkvaliteten er i orden.
  • Bassinet skal have en beklædning uden revner og være nemt at holde rent. Afløb og riste skal være til at komme til at rense.
  • Poolrummet skal være lunt og behageligt at opholde sig i, derfor er det vigtigt at affugteren kører optimalt.

Der er mange småting, som skal være i orden, for at oplevelsen af poolen er helt i top!

Bademesteren kan hjælpe med de fleste.

  • Blue Connect

PoolservicePoolservice til erhverv

Foretrækker I at koncentrere jer om at give jeres gæster en god oplevelse i de sommerhuse og lejligheder, I lejer ud?

Så overlad arbejdet med at sikre rene og sunde pools og spabade til professionelle servicemedarbejdere. Vi garanterer en høj kvalitet hver gang.

Bademesterens poolservice til udlejningsbureauer, hoteller og campingpladser udføres af vores faste, erfarne medarbejdere.

En serviceaftale omfatter:

  • Ugentlig kontrol af pool
  • Tjek af spa ved afrejse/ankomst
  • Vagtordning
  • Onlineovervågning af vandkvalitet (Blue Connect)
  • Kvittering/kontrolrapport efter hvert besøg

Når du overlader os ansvaret for poolen, får hver pool og spa Bademesterens egne baderegler på et vandfast skilt lige til at hænge op på væggen – så det er nemt for gæsterne at holde bassinet rent og sikkert at bruge.

  • Blue Connect

PoolservicePoolservice til private

Vil du nyde din pool eller spa året rundt uden at have besvær med at passe den? Så overlad den trygt til os.

Bademesterens poolservice til private hus- og sommerhusejere tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vi kommer på kontrolbesøg hver uge og tjekker, at alt er, som det skal være. På den måde kan du være sikker på, at vandkvaliteten til enhver tid er i orden. Og du behøver ikke selv tænke på at købe kemikalier ind. Det eneste du skal gøre, er at tænde for varmen. Med mindre du selvfølgelig også gerne vil overlade den del til os.

Med alarmsystemet Blue Connect, som holder øje med vandkvaliteten (temperatur, pH-værdi og desinfektion) imellem kontrolbesøgene, kan du sikre dig helt imod dårlig vandkvalitet. Alarmsystemet er online og sender øjeblikkeligt besked af sted til os, hvis der er noget galt, som kræver, at vi kommer og tjekker poolen.

Når du overlader os ansvaret for poolen, får hver pool og spa Bademesterens egne baderegler på et vandfast skilt lige til at hænge op på væggen – så det er nemt for gæsterne at holde bassinet rent og sikkert at bruge.

 Få tilbud på pasning af din pool eller spa – ring på tlf. (+45) 23 23 53 63 eller mail på ks@bademesteren.dk