Varmepumper er en investering i sund fornuft

ØKONOMIVarmepumper

Varmepumper til opvarmning af sommerhuset og vandet i poolen er nærmest en nødvendighed og kan mærkes på el-regningen og i klimaregnskabet.

Med en luft-luft-varmepumpe kan du holde sommerhuset fri for fugt og kulde, når det står tomt i de kolde måneder, uden at el-regningen løber løbsk. Og du kan starte opvarmningen med en app på telefonen, så huset er lunt, når I ankommer.

Ligger dit sommerhus nær kysten, anbefaler vi, at du vælger varmepumper, som kan modstå luftens saltindhold.

Har du et sommerhus med pool, er luft-vand-varmepumpen helt uundværligt, når det gælder om at minimere el-forbruget til vandvarme. Varmepumpen kan nedbringe el-forbruget med ca. 70 %! Du kan selvfølgelig starte varmepumpen med en app og varme poolvandet op inden ankomst til sommerhuset.

Når vi installerer din varmepumpe, får du grundig instruktion i at bruge både fjernbetjening og app. Og efter et år laver vi et gratis eftersyn af varmepumpen. Det er din sikkerhed for, garanti overholdes. Efter det første år er gået, kan du selvfølgelig booke eftersyn af varmepumpen efter behov.

Bademesteren er autoriseret kølemontør (KMO).

  • Blue Connect

VarmepumperVarmepumpe til rumopvarmning (luft til luft)

Synes du, varmepumper er grimme, men et nødvendigt onde?
Vi kan hurtigt blive enige om, at varmepumper ikke ligefrem pynter. Men hvis man tænker sig om, behøver de ikke ødelægge husets udseende, hverken ude eller inde.

Hos Bademesteren er vi omhyggelige med at placere varmepumpen, så den eksterne del er så lidt synlig som muligt. Og hvad angår den interne del, placeres den, så der bliver den bedst mulige udnyttelse af varmen inde i huset – under hensyntagen til æstetikken.

Vi leverer også gerne en afskærmning til varmepumpen, hvis den ikke kan placeres tilstrækkelig diskret.

Under cases kan du se eksempler på de forskellige løsninger, vi har leveret til vores i øvrigt meget tilfredse kunder.

  • Blue Connect

varmepumperVarmepumpe til opvarmning af pool (luft til vand)

Med en varmepumpe til opvarmning af vandet i din pool kan du spare op til 70 % af el-forbruget. Det betyder, at din investering kan være tjent hjem efter to-tre år!

Varmepumpen skal passe til størrelsen på din swimmingpool, så den kan følge med behovet for opvarmning.

Vi rådgiver dig, så du er sikker på at vælge en varmepumpe, der passer til din pool. Det gælder også, hvis der er tale om en offentlig svømmehal, en pool i et feriecenter eller på en campingplads.

Vi gennemfører et gratis 1-årseftersyn af varmepumpen. Det er også muligt at tilkøbe yderligere service efter det første år.

Under cases kan du se eksempler på varmepumper fra Gullberg & Jansson, som vi har monteret i forskellige feriecentre og -huse.

 Få mere at vide om varmepumper – ring på tlf. (+45) 23 23 53 63 eller mail på ks@bademesteren.dk